* R E K A *

* R E K A *
* R E K A *
Restorant * R E K A * ju ofrone gatime dhe embelsira tradicionale Shqiptare.

Restorant * R E K A *

Tirane-Elbasan km 15
Bërzhit
Tiranë
@RestorantReka
rimi
0682064700
  • * R E K A *
  • * R E K A *
  • * R E K A *
  • * R E K A *
  • * R E K A *
  • * R E K A *

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

* R E K A *