Resorti Bojo

Resorti Bojo
Resorti Bojo
Ushqim i fresket e plot hijeshi nga pjatat me te bukura e me te shijshme të shoqëruar me koktejet e larmishëm.

Restoranti karakterizohet me një pamje të mrekullueshme në plazhin e Radhimes. Pran nesh momentet nuk janë thjesht momente. Duhet të vini në gjirin tone që të ndjeni rehatin dhe shijoni plazhën e bukur të Vlorës.

Rruga Vlorë – Radhimë
Plazhi Radhimë
Vlorë
Resorti Bojo
+355 69 200 3921
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo
 • Resorti Bojo

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Resorti Bojo