Restaurant Gerti

Restaurant Gerti
Restaurant Gerti
Gatime tradicionale me produkte Bio te zones sone .

Reataurant i vendosur afer Tiranes me produkte vendore dhe nje hapsire te bollshme per prinderit dhe femijet e tyre!

Qerekë
Qerek
Krujë
Gerti
0683954003
  • Restaurant Gerti

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Gerti