Restorant Alpin

Restorant Alpin
Restorant Alpin
Ofrojmë ushqim nga kuzhina jonë tradicionale si dhe nga ajo franceze dhe italiane, spcialitete të pregatitura me mjeshtri nga chefat tonë që përdotin vetën prdukte të cilësisë se lartë dhe gjimon të freskëta.

Me një menu fantastike dhe shumë të vecantë me stil francez dhe me një ambjent komod e bëjnë restorantin tonë një vend që duhet ta vizitoni dhe të kënaqeni. Duhet ta provoni ushqimin e restorantit tonë qe të bmeteni pa fjale.

Ju mirpresim!

Rruga e Elbasanit Km 13
Tiranë
Edmond Sallaku
+355 68 209 7488
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin
 • Restorant Alpin

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Alpin