Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë

Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
Servojmë ushqime tradicionale shqipëtare të pregatitura nga produkte të freskëta dhe të cilësisë së lartë.
Ju Mirëpresim!

Ceremonia e dasmes është një event i vecante në jetën e gjithkujt. Për këtë ne i kemi kushtuar një vemendje të vecantë ambjentit të salles të dasmes, ngjyrave të perdorura si dhe dekorimit të tyre në formen më perfekte. Na e besoni këtë ditë dhe ne ju premtojmë se do ta bëjmë atë vërtet speciale !!!

Km 1 rruga Lezhë – Shëngjin
Lezhë
0682073000
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë
 • Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Dasmash ” Orkidea ” Lezhë