Restorant Florida

Restorant Florida
Restorant Florida
Menya jonë është e bagtshme nga kuzhina popullore shkodrane dhe kuptohet. përdorim vetëm produkte të freskëta të cilësisë sëlartë. Ju Mirëpresim!

Restorant Florida me një dizajn tepër luksoz ofron ambjente të paharuara për dasma, fejesa e gëzime të ndryshme familjare. Ndodhemi në Rrugën e Tiranës km 3 në Shkodër.

Rruga e Tiranës km 3
Shkodër
Nikolin Nikaj
0692550012
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida
 • Restorant Florida

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Florida