Restorant Hotel Hamiti

Restorant Hotel Hamiti
Restorant Hotel Hamiti
Ofrojm ushqim nga kuzhina pullore shqiptare me produkte te freskëta të zonës. dhe të pregatitura në mënyrë tradicionale.

Restorant Hotel shumë i këndeshëm në malet e Llogaras me një ambient unik në llojin e tij. Mos nguroni të na vizitoni, ju sigurojmë që do ngeleni shumë të kënaqur.

Rr. Nacionale e Vlorës
Llogora
Vlorë
Andon Hamiti
0696417833
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti
 • Restorant Hotel Hamiti

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Hotel Hamiti