Restorant Hotel LULI

Restorant Hotel LULI
Restorant Hotel LULI
Ushqim i fresket nga zonat e begata te myzeqes. peshk dhe ngjala te fresketa nga laguna e karavastas, bretkosa dhe zogj fshati te shoqeruara nga rakia e bere vet.

Restorant me ambient familjare, me ambiente komode, i paisur air conditioned, wifi falas, hotel i pershtatshem per te gjitha moshat. Sherbim i kulturuar dhe miqesor. Jeni te mirepritur!

Rruga Nacionale Lushnje Berat km 7 Barbullinje
9013
Barbullinje Lushnje
Lushnjë
@Restorant.luli
Luert Gjata
0696441477
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI
 • Restorant Hotel LULI

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Hotel LULI