Restorant Hotel Natyra Valbonë

Restorant Hotel Natyra Valbonë
Ofrojmë ushqime tradicionale siç janë fli, pite, byrek, qengj i pjekur n´prush, mish t´thatë, kaçamak etj. të gatuara në mënyrë tradicionale dhe të shërbyera në sofrën tonë shqiptare.

Nëse ju ka marrë malli të përjetoni çaste plot me emocione nga tradita jonë shumë shekullore kombëtare atëherë urdhëroni në Restorant-Hotelin Natyra që ndodhen në malësin e Tropojës, në të bukurën Valbonë.
Jemi të hapur gjatë gjith vitit. Ju mirëpresim!

Valbonë, Tropojë
Tropojë
Kukës
+355 67 309 3202
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë
 • Restorant Hotel Natyra Valbonë

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Hotel Natyra Valbonë