Hotel Restorant Nacional Tetova

Hotel Restorant Nacional Tetova
Kemi ushqim te kombinuar nga traditat e ballkanit dhe me gjere por primare e kemi ushqimin tradicional shqiptar

Ne operojme qe ne 1 janar te vitit 2000 dhe jemi nje nder te paret ne zonen e plazhit ne Shkembin e Kavajes dhe ne Shqiperi dhe me gjere ne trevat shqiptare kemi cilesi ne sherbim,sjellje,mikprtije pra restorani jone ka ambient te konsiderushem komod i pershatshem per mysafrit nga cdo cep i botes…

Shkembi i Kavajes
2008
Shkembi i Kavajes
Durrës
Idriz Rexhepi
Valon Rexhepi
00355686166311
  • Hotel Restorant Nacional Tetova
  • Hotel Restorant Nacional Tetova
  • Hotel Restorant Nacional Tetova

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Hotel Restorant Nacional Tetova