Restorant Pizzeri Mystic

Restorant Pizzeri Mystic
Restorant Pizzeri Mystic
Nëse dëshironi të shijoni ushqim të mrekullueshëm dhe të surprizoni të dashurit tuaj, e bukura ka vetem një emër: Mystic

Restoranti ofron rehati dhe ndjesi të ëmbel dhe komod. Pamja e tij e brendeshme të jep përshtypje mbreslënese.

Pelat Rexhepi
1001
Sami Frasheri, Përballë LSI
Tiranë
Jimmy Nikolli
0682123116
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic
 • Restorant Pizzeri Mystic

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Pizzeri Mystic