Restorant Rifat Peshkatari

Restorant Rifat Peshkatari
Restorant Rifat Peshkatari
Ofrojm një menu të gjerë me specialitete peshku dhe fryte deti duke përdorur gjithmon prodhime të freskëta dhe të kualitetit të lartë.

Restorant bregdetar në Durrës me një dizajn të këndshëm të stilit nautika ku do të ndiheni si në një barkë antike duke shijuar 1001 loje të fryteve të detit. Ju mirëpresim!

Rr. Pavarësia
Tek Ura e Dajlanit sa fillon rruga e plazhit 30m pallati i parë djathtas
Durrës
Indrit Erzeni
+355 69 205 3588
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari
 • Restorant Rifat Peshkatari

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Rifat Peshkatari