Restorant Shqiponja

Restorant Shqiponja
Restorant Shqiponja
Luksi i ndërthurur me shijen… Ushqim i mirë, i shijshëm e mbi te gjitha i shëndetshëm!

Kur luksi shkrihet në traditën e hotelerisë shqiptare atëherë rezutati është Restoranti Shqiponja, vendi ku ëndra juaj e ditës më e lumtur e jetës suaj që sa e sa herë e keni paramenduar si më e veçantja, si dasma më madhështore, te ne bëhet realitet. Urdhëroni dhe binduni vetë!

Rruga Lushnjë – Berat km 8.
Lushnjë
Lushnjë
+355 69 874 9876
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja
 • Restorant Shqiponja

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Shqiponja