Restorant Sofra e Madhe

Restorant Sofra e Madhe
Restorant Sofra e Madhe
Menyja jonë përmban një shumllojhmëi nga kuzhina tradicionale shqiptare si dhe nga kuzhina iternacionale. Përdorim vetëm produkte të freskëta dhe të kualitetit të lartë.

Restorant ideal për gëzime familjare, dasma, fejesa, ditëlindje, mbrëmje gazmore, vakie etj.

Çeligrad, Fier
Fier
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe
 • Restorant Sofra e Madhe

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Sofra e Madhe