Restorant te Sadiku

Restorant te Sadiku
Restorant te Sadiku
Ofrojmë gatime tradicionale të zones.

Restoranti ndodhet në periferi të qytetit. Ju shërbejmë me një cilesi të mirë dhe shërbim të shpejtë.

Rruga Ali Koçi, Gramsh
Lagjia ” Sporti”
Gramsh
Sadik Koçi
0698151999
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku
  • Restorant te Sadiku

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant te Sadiku