Restorant Tradicional Guri

Restorant Tradicional Guri
Restorant Tradicional Guri
Mishi në hell është produkti më i kërkuar në restorantin tonë

Kuzhinë traditionale shqiptare, produkte bio dhe të freskëta.

Gjirokastër
Topullaraj
Gjirokastër
Gerti pronari, Vini menaxheri
069 633 8554
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri
  • Restorant Tradicional Guri

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Tradicional Guri