Restorant Tradita

Restorant Tradita
Restorant Tradita
Këtu do të gjeni zogj fshati në tavë balte të bërë me oriz, makarona (jufka italiane), përshesh, qull etj…

Kemi gatime tradicionale me saç e çerjep dhe furrë druri, si zogj fshati, gjela deti,_në funde, trapeza shoqerohet me embelsira tradicionale fshati, qumusht, hasude me arra.
Jeni të mirëpritur

Selimaj Gjocaj
Peqin
Donald Topi
0684713829 / 0682598274
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita
 • Restorant Tradita

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Tradita