Restorant Vëllezrit Sylaj

Restorant Vëllezrit Sylaj
Restorant Vëllezrit Sylaj
Një gamë e gjerë gatimesh tradicionale shqiptare, të ndërthurura.
Ushqimi që ju ofrohet është Bio dhe ju shërbehet menjëherë
Produktet ushqimore që përdoren në restorantin tonë kultivohen në fshatrat përreth. Një rëndesi e vecantë i kushtohet përgatitjes së tyre.

Bar Restorant Vëllezrit Sylaj ndodhet përgjatë Rrugës së Kombit (Kilometri 1 Kosovë-Shqiperi) Pamja piktoreske dhe ajri i freskët e bëjnë atë një zgjedhje perfekte për të kaluar një ditë ndryshe, të bukur e të qetë. Bar Restorant Vëllezrit Sylaj është ndërtuar mes lartësisë së Bjeshkës së Fshatit Morinë dhe bregut të Drinit të Bardhë duke ofruar për frekuentuesit e tij çaste të cilat nuk do të harrohen.

Rruga Kombit (Kilometri 1 Kosove-Shqiperi)
8514
Morinë
Kukës
Fadil Syla
+355692082830-AL (044-857-496)-KS
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj
  • Restorant Vëllezrit Sylaj

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Vëllezrit Sylaj