Sallon dasmash ENDRI

Sallon dasmash ENDRI
Sallon dasmash ENDRI
Ushqimi i fresket e plot risi. Duke filluar nga peshku , berxolla,byftek,tave dheu
e sallatrat nga me te ndryshme

Restoranti ndodhet ne hyrje te pazarit Shupenze. Aredimi dhe ngrohtesia e lokalit bejne qe njerzit te kalojne gezuar dhe kendshem momentet me te bukura.

Shupenze
1000
Ne hyrje te Komunes Shupenze
Tiranë
Elez Markja
00355682324682
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI
 • Sallon dasmash ENDRI

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Sallon dasmash ENDRI