Sanremo Hotel Restorant

Sanremo Hotel Restorant
Sanremo Hotel Restorant
Ushqimi i shijshëm dhe plot freski e hijeshi.

Restoranti ka një pamje relaksuese si brenda dhe jasht saj.

Shkëmbi i Kavajës
Durrës
@Sanremo
+355 69 518 1431
  • Sanremo Hotel Restorant
  • Sanremo Hotel Restorant
  • Sanremo Hotel Restorant
  • Sanremo Hotel Restorant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Sanremo Hotel Restorant