Bar Restorant Piceri Serenata Korçare

Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
Tek ne ofrohet ushqim tradicional i qytetit të Korçës.

Bëjmë evenimente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje, vaki etj. Ofrojmë muzikë live çdo të enjte, të premte dhe të shtunë ne oren 20:00

Rruga Muhamet Gjollesha prane institutit te fiskultures Vojo Kushi
1001
Tiranë
0692094932
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare
 • Bar Restorant Piceri Serenata Korçare

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bar Restorant Piceri Serenata Korçare