Shkalla e Tujanit – Bar Restorant

Featured Listing
Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
Një gamë e gjerë gatimesh tradicionale shqiptare, të ndërthurura edhe me ato: franceze, italiane, gjermane, greke.
Ushqimi që ju ofrohet është Bio.
Produktet ushqimore që përdoren në restorantin tone kultivohen në fshatrat perreth. Një rëndesi e vecante i kushtohet përgatitjes së tyre.

Bar Restorant Shkalla E Tujanit ndodhet përgjatë rrugës së Arbërit , 10 km larg qendrës së Tiranës. Pamja piktoreske dhe ajri i freskët e bejne atë një zgjedhje perfekte për të kaluar një dite ndryshe, të bukur e të qetë. Bar Restorant Shkalla E Tujanit është ndërtuar mes maleve dhe kanioneve të bukura që formon lumi i Tiranës. Stili arkitekturor është alpin, duke iu përshtatur klimës së vendit.

Rruga e Arbrit, km 5
Tiranë
Griselda P. Kuka
00355699337852
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant
 • Shkalla e Tujanit – Bar Restorant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Shkalla e Tujanit – Bar Restorant