Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër

Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
Kuzhina tradicionale shqiptare dhe ajo italiane me furrë druri.
Prodhime zgare prushi
Cdo gje prodhime lokali

Shtepia e Birrës Kaon Shkodër
Operon prej 5 viteve në Shkodër, ambient familjar, salla 120 vende, lulishta 300 vende, çdo fund jave muzik live të përzgjedhur.

Shetitorja Molos, pedonale 2 ish “uniku”
4001
Pedonale Ura Bunes ish “uniku”
Shkodër
Erhsen
00355674070396
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër
 • Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Shtëpia e Birrës Kaon Shkodër