Shtëpia e Gjuetarit

Shtëpia e Gjuetarit
Shtëpia e Gjuetarit
Restorant familjar, me ushqime tradicionale, me produkte të zonës. Ndër të tjera mund të provoni: Lakror, Mish shqere, lepuri, sorkadheje etj.

Hotel-Restorant ku ofrohen të gjitha shërbimet, me çmime konkuruese dhe në një mjedis fantastik, të pastër dhe plot gjelberim. Ujë i freskët dhe kurativ. Ju mirëpresim!

Fshati Dardhë
Dardhë, Malsia e Korçës
Korçë
0697371772
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit
 • Shtëpia e Gjuetarit

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Shtëpia e Gjuetarit