Sofra Beratase

Sofra Beratase
Sofra Beratase
Restauranti Sofra Berates ofron kuzhine tradicionale shqiptare, dhe specialitete te vecanta te qytetit 2400 vjecare Beratit.

Gatimi i tavave tradicioanle shqiptare eshte i shumellojshem, gatimi i persheshit te gjelit te detit me pershesh dhe me erza, dhe bifteki vienez me djathe kackavall dhe arra eshte gjtihmone pjese e menuse sone ditore. Byreku me kugull ose spinaq, zarzavatet dhe perimet jane gjithashtu pjese e pandashme e kuzhines sone.

Sofra BERATESE eshte me vendodhje ne Tirane, prane lagjes se Pazarit te Ri.

Restauranti ka hapur dyert e tij prej pothuajse 10 vjetesh, eshte mjaft i frekuentuar nga turiste te huaj dhe shqiptare.

Restauranti ka gjithsej 5 ambiente: 3 ambiente brenda, dhe 2 veranda.

Eshte nje lokal familjare, ku mund te organizohen dhe festa te vogla familjare nese prenotohet me perpara.

Nje here ne muaj, por dhe sipas kerkesave, restauranti ofron muzike live, bazuar mbi nje repertor te zgjedhur te muzikes tradicioanle shqiptare, qe i pershtatet me se miri ambienteve tona.

Arkitetkura e Sofres sone sjell qytetin e Beratit ne nje miniature te vogel, e cila eshte bere objekt vizitash nga grupe turistike te huaja dhe vendase.

Restauranti yne eshte I renditur ne trip advisor, ne librat e kuzhines francieze, gjermane e italiane. Se shpjeti do jemi renditur dhe ne Lonely Planet guide book.

Ju mirepresim me shume dashuri.

Luigj Gurakuqi
Pazari Ri
Tiranë
@Sofra-Beratase
Krisi Shkarpa
069 988 85 85
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase
 • Sofra Beratase

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Sofra Beratase