Sofra e Shpatit

Sofra e Shpatit
Sofra e Shpatit
Gatime tradicionale te Shpatit dhe më gjerë.

Bar Restorant Hotel “Sofra e Shpatit” ndodhet në Gjinar, 22 km nga Elbasani. Ajri i pastër qetësia relaksuse, uji i ftot të bëjn të kalosh një fundjavë ndryshe.”Sofra e Shpatit” është e rrethuar nga një kurrorë e bukur me pisha.

Gjinar Elbasan
Gjinar
Elbasan
Petrit Mufali
06993605938
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit
 • Sofra e Shpatit

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Sofra e Shpatit