Sofra Turke

Sofra Turke
Sofra Turke
Jemi restoranti i parë Turk në Tiranë që prej 1999. Ju mirëpresim të provoni shijen e mrekullueshme nga kuzhinier Turk.

Gatimet e shijshme të kuzhinës tradicionale turke serviren tashmë prej 16 vjetesh, në Restorant Sofra Turke. Në këtë restorant ju mund të shkëputeni nga rutina dhe e zakonshmja për të shijuar një vakt ndryshe: të zgjidhni nga një menu e shumëllojshme dhe të qëndroni në një atmosferë ku kultura e pasur turke reflekton kudo dhe orientalja ndërthuret në cdo detaj. Aroma e ushqimit të gatuar sipas recetave të vjetra turke, të kaluara dorë më dorë ndër gjenerata, një ambjent i arreduar këndshëm që ofron ngortësinë dhe rehatinë e një shtëpie është ajo që Restorant Sofra Turke iu ofron, për cmime shumë të arsyeshme. Restorant Sofra Turke mund të jetë i gjithi vetëm në shërbimin tuaj nëpërmjet prenotimeve ose vetëm me një telefonatë gjithcka që do të preferoni nga menuja mund të vijë në shtëpinë tuaj nëpërmjet shërbimit taxi falas.

Rruga e Kavajës, Nr. 169
1001
Tiranë
In progress
Like Page
04 222 6818
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke
 • Sofra Turke

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Sofra Turke