Spices of Malaysia

Spices of Malaysia
Spices of Malaysia
Ushqim i mrekullueshëm i gatuar me erëza speciale Malajziane.

Një ambjent i ngrohtë familjar, i arreduar thjeshte dhe me stil Aziatik.

Kompleksi Garden City
1026
Kthesa Kamzës
Tiranë
Naim Daku
0676037311
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia
 • Spices of Malaysia

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Spices of Malaysia