Taverna Konaku Zgjani

Taverna Konaku Zgjani
Taverna Konaku Zgjani
Gatime tradicionale te Pogradecit. Peshk koran , krap etje te skares apo tava disa lloj. Shpendet e eger te liqenit te gatuara dhe te shojtura me vere. Lakror me dy pete apo byrek tradicional me miell misri apo gruri. Mish i pjekur ne hell , skare apo dhe disa lloj gatimesh ne tave me zarzavate. Pace koke apo kembe. Gatimet e te brendshmeve si gjylbas , kukurec, Tave kasapi. si dhe cdo gatimtjeter qe mund te preferojne klientet me porosi.

Restoranti eshte me dy kate. Kati i pare eshte Taverna me te gjitha kushtet e ngrohjes ne dimer, oxhak panoramik . Kati II Restorant dhe Bufe.Sherbejme per evente te ndryshme edhe me muzike live.Ndodhet ne qytetin e Pogradecit , prane liqenit

Bulevardi “10 Deshmoret e Pojskes .
7301
Pogradec
Pogradec
Krenar Zgjani
Kelvi Zgjani
0693245500
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani
 • Taverna Konaku Zgjani

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Taverna Konaku Zgjani