Taverna Mihallari

Taverna Mihallari
Taverna Mihallari
Ushqim Tradicional, Lakrore të pjekur në saç, mish qengji të pjekur në saç, paridhaqe, kërmill vendi etj.

Restorant tradicional, me ushqim bio, ambient i këndshëm dhe mikpritës!

Dardhë
Dardhe
Korçë
Ani Mihallari
0698562791
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari
 • Taverna Mihallari

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Taverna Mihallari