The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana

The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
Shijoni ushqim dhe pije irlandeze sidomos birrat autentike dhe të famshme të importuara nga Irlanda! Te ne e gjeni atmosferën e vërtetë irlandeze me një dëfrim unik dhe të paharueshëm!
Welcome & Enjoy!

Pub-Restorant i stilit Irlandes në Tiranë.

Rr. Anton Ashta
00355
Pranë Liqenit Artificial Tiranë
Tiranë
+355 4 246 5521
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana
 • The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

The Dubliners Irish Pub & Restaurant Tirana