The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri

The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
,
Kuzhina e restorantit The Kitchen drejtohet nga Cheffi i mirënjohur në tiranë dhe më gjerë Ignazio Vigneri. Pasioni dhe talenti i tij për kuzhinën mund të përshkruhet me një fjali: “Një jetë e tërë dedikuar Kuzhinës së lartë moderne” Specialitetet unike të këtij restoranti frymëzohen nga guzhina e lartë internacionale ku një rëndësi e veçantë i përkushtohet mishit në skarë ku servohet si vepra artistike të krijuara nga Chef Ignazio Vigneri. Ju mirëpresim.

The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri është restoranti më i ri në qendër të Tiranës i stilit Steakhous i hapur nga kërkesa e vetë qytetarëve për një restorant elegant dhe modern që ofron pjata të shijshme me një shërbim cilësor.

Rruga Mihal Duri
Qendër
Tiranë
Ignazio Vigneri
+355 67 503 6666
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri
 • The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

The Kitchen By Chef Ignazio Vigneri