Tony’s Bistro

Tony’s Bistro
Tony’s Bistro
Kuzhine Tradicionale dhe Mesdhetare

Ambient i ngroht,

Rruga Faik Konica, Unaza e re
1001
Kashar
Tiranë
@teTonysBistro/
Elton Nito
0699313377
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro
 • Tony’s Bistro

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Tony’s Bistro