Toska Fish Restaurant

Toska Fish Restaurant
Toska Fish Restaurant
Qe nga viti 1998, Restorant Toska vazhdon te mireprese klientet e tij per te shijuar kuzhinen italiane qe ai ofron.
Sot Restorant Toska vazhdon te kombinoje kuzhinen italian me ate tradicionale fal perkushtimit te Shef Elvires dhe stafit te saj.
Me shume se nje Restorant TOSKA ka nje pervoje ku servisi dhe ambjenti jane rivalet te pjatave qe ne sherbejm. Zbuloni kuzhinen tone per te shijuar ate cfare ne sherbejme.

Toska ndodhet ne Lagjen Kastriot te qytetit te Fierit . Restoranti ndodhet diku 5 minuta nga qendra e qytetit parku qendror dhe pedonalia gjithashtu restoranti ndodhet 25 min nga qyteti i lashte i Apollonis. Eshte i arreduar me finese dhe nje ambient clodhes qe ju te ndiheni sa me mire.

Rruga ‘Mihal Bego’
9302
Kastriot
Fier
/toskarestorant
Ardit Toska
0697033770
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant
  • Toska Fish Restaurant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Toska Fish Restaurant