Tradita Catering

Tradita Catering
Tradita Catering
Gatime shumë të shijëshme nga kuzhinier profesionist . Cilësia pastërtia dhe llojshmëria na bëjnë ndryshimin

Restorant me kushte të mira dhe i qetë për klientët e sidomos për rinin. Jeni të mirpritur në cdo kohë.

Rruga Pjeter Budi, Qyteti Studenti
Përballë godinës 9
Tiranë
Tradi
+355 69 486 2222
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering
 • Tradita Catering

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Tradita Catering