Tre Bujtinat

Tre Bujtinat
Tre Bujtinat
Ushqim tradicional me produkte të zonës

Tre Bujtinat ndodhën në Gjinar të Elbasanit në nivelin 900 m mbi nivelin e detit. Restoranti dhe bujtinat shtrihen mes gjelbërimit të pishave.

Gjinar, Elbasan
3010
Gjinar
Elbasan
@TreBujtinat
Manjola Tavanxhiu
0699205805
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat
 • Tre Bujtinat

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Tre Bujtinat