Restorant Umami

Restorant Umami
Restorant Umami
Kulinaria është art e një shef kuzhine duhet të jetë përherë në kërkim të gjetjeve të reja, te të cilat të vërë të gjithë pasionin dhe mjeshtërinë e tij.
Renato Mekolli – Excecutive Chef

Restorant Luksoz në qendër të Tiranës!

Rruga Ismail Qemali Pallati 12/1
Prane Liceut Artistik
Tiranë
www.umami.al
@umami.al
Renato Mekolli – Excecutive Chef
+355 69 694 5555
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami
 • Restorant Umami

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Umami