Vila Alehandro

Vila Alehandro
Vila Alehandro
Tradita, modernja, eleganca, bukuria gjendet në shijen dhe zbukurimin e pjatave tona. Ju mirëpresim gjithmonë me kënaqësi dhe dashuri!

Alehandro Distribuzione, në vazhdë të ruajtjes e zhvilimit të traditës si dhe në funksion të njohjes dhe shijimit sa më të madh të larmisë së verërave, tashmë vjen edhe me një ambjent të ri, të dallueshëm lehtësisht nga eleganca dhe kualiteti sipëror. Ndërtesa e mrekullueshme trikatëshe me një arkitekturë italiane të viteve 40, e quajtur Vila Alehandro.

Rruga Asim Zeneli, 2
Tiranë
@vilaalehandro
Richi
+355 66 204 6290
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro
 • Vila Alehandro

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Vila Alehandro