Vila e Bardhë

Vila e Bardhë
Vila e Bardhë
Ofrojmë specialitete nga kuzhina ndërkombëtare ku nuk mungojn ushqimet nga peshku i freskët dhe fryte deti të pregatitura me një mjeshtëri të rrallë nga kuzhinierët tonë duke përdorë produktet më cilësore të vendit.

Nëse dëshirojnë një drekë të shijshme me pamje të mrekullueshme të Detit Jon, mbi një gji të qetë me ujëra të smeraldit ose darkë romantike me qiri, jeni në vendin që kërkoni, jemi një nga restorantet më të mira të Sarandës.

Rruga 17 Shkurti ,Ndertesa nr 50
Saranda
+355 69 247 0353
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë
 • Vila e Bardhë

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Vila e Bardhë