Vila Sass

Vila Sass
Vila Sass
Tradicionale e ndeëthurur me moderne
Grill & Beer, Cofee & Pizza

Restorant Familjar, Luksoz, Romantik dhe Kafeteri

Rruga Papa Gjon Pali II
1001
Prapa piramides
Tiranë
http://sass.al
Griseld Taullaj
0695616610
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass
 • Vila Sass

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Vila Sass