Villa Ada

Villa Ada
Villa Ada
Shumëllojshmëri të pijeve që mysafirët mund të gëzojnë nën tingujt e muzikës të zgjedhur me kujdes në një ambient të mbrendshëm ose në natyrë
Ju mund të zgjedhni mes barin tonë brendshëm ose në natyrë.

Larg nga zhurma e qytetit por në të njejtën kohë edhe afër, Villa Ada Hotel & Bar me një decorim klasik i kombinuar me elemente moderne, ofron një mjedis të izoluar, të këndshëm, të qetë dhe komod.

Rruga Sulejman Pitarka, Nr. 66
Tiranë
+35542250030, +355692061610
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada
 • Villa Ada

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Villa Ada