Resort Kerculla kërkon puntorë

Website Kerculla Resort

Bashkohu me stafin tonë!
Resort Kerculla është në kërkim të:
*banakier
*recepsionist hoteli
*kamarier
*ndihmës guzhinier

Kërkohen vetëm persona me eksperiencë pune dhe të zoterojnë gjuhën angleze!!
Mirëpresim të dhënat tuaja në inbox ose kontakto në numrin tonë 0694410222!!

To apply for this job please visit the following URL: https://www.facebook.com/kercullaresort/ →