Kamarier

  • Orar i plotë
  • Shkoder

Oborri Shkodran

Oborri Shkodran eshte restorant familjar me ambjente brenda dhe

Kerkojme kamarier/e me eksperience pune! Te gjithe te interesuarit te paraqiten prane restorantit ose te kontaktojne ne 0695777999

To apply for this job email your details to oborrishkodran@gmail.com