Kontakti për klientët

Për çfardo pyetje ju lutem na kontaktoni

Migel Parllaku
Manaxher për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni
Telefoni: +355 69 47 85 912
Emaili: [email protected]

Blerim Krosi
Menaxher për Diasporë
Telefoni: 0034 667888370
Emaili: [email protected]