Restaurant ILIRIA De Luxe

Featured Listing
Restaurant ILIRIA De Luxe
Restaurant ILIRIA De Luxe

Ofrojm ushqim të llojlojshëm nga kuzhina tradicionale shqiptare si dhe nga ajo internacionale dhe gjithmon përdorim vetëm produkte të freskëta të kuaitetit të lartë. Ju mirpresim!

Restorant ë Luksoz në Kosovë për kremtimin e festave familjare, dasmave, fejesave, ditlindje apo për dreka biznesi, gjithmonë jeni te mirseardhur.

Rruga magjistrale Podujevë-Merdar kilometri i parë
Mardarë
Besjanë (Podujevë)
Faton Maqani
+377 44 287 102 / +377 44 82 82 85
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe
 • Restaurant ILIRIA De Luxe

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant ILIRIA De Luxe