Clique Bar

Featured Listing
Clique Bar
Clique Bar
Ushqim i lehtë dhe i shijshëm nga kuzhina intrnacionale si ajo italiane, meksikane, franceze etj. Ju rekomandojme Club Sanwitch-in tonë famshëm dhe gjithashtu mos ikni pa provuar koktejt tonë origjinal.

Clique Bar është vendi ku takohen rinia shqiptare e Shkupit. Ambient lukzos por atmosfera është aq e kënshme sa që të bën të ndjehesh i lirë dhe të argëtohesh pa masë.

Kazadziska bb
1000
Çarshia e Vjetër
Shkup
Edin Shabani
+389 70 609 263
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar
 • Clique Bar

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Clique Bar