Restaurant Arbi

Restaurant Arbi
Restaurant Arbi
Është mision i yni që klientët tanë, jo vetëm t’i shërbejmë në mënyrë sa me të shpejtë duke rrezatuar ngrohtësi dhe shërbim profesional, por edhe që ata të ndjehen të impresionuar nga ushqimet tona të cilat i plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe freskisë, duke kombinuar stilet dhe shijet bashkëkohore me ato tradicionale. Ne sigurojmë po ashtu, që çdo mysafir nga personeli jonë, pritet, shërbehet dhe trajtohet me respekt dhe dinjitet. Kështu, synimi ynë është të mbetemi shtëpi e zgjedhjes së konsumatorëve dhe t’i tejkalojmë pritjet e tyre.

Restaurant “ARBI”, ky vend ku ju ndjeheni si në shtëpinë tuaj, funksionon që nga viti 1997 nën udhëheqjen e zotëri Xhelal Idrizit. Tradita dhe përvoja e tij shumëvjeçare në Gastronomi, ka bërë që “ARBI” të mbetet një ndër Restaurantet më të preferuara dhe më të frekuentuara në rajonin tonë. Duke e ushtruar hotelerinë si biznes familjar për dekada me radhë, z.Idrizi ka bërë që sot “ARBI” të njihet për cilësi dhe shërbim profesional. Rritja graduale e personelit nga 12 në 23 punëtorë, tregon që Restaurant “ARBI” kujdeset në mënyrë të veçantë për cilësinë e shërbimeve. Në çdo 6 muaj në bazë të profileve ofron trajnim të personelit në Restaurantin “Sofra e Ariut” në Tiranë, i cili në garën evropiane për “Shijen më të Mirë” mori vendin e parë si dhe në Restaurantin “Gurnet” në Shkup.

Rruga Iliria nr 84
Tetovë
Xhelal Idrizi
+389 44 335 616
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi
 • Restaurant Arbi

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Arbi