Restaurant Biznis

Featured Listing
Restaurant Biznis
Restaurant Biznis
Si ushqim ofrojmë 3 lloje menysh te cilat mund te modifikohen sipas dëshires suaj, kurse pijet mund te inkludohen në meny ose të sillen vet.

Sherbimet:

Restauranti – Biznis 1 dhe 2

Me sherbimin profesional, ambient të mrekullueshëm restoranti Biznis bën organizim profesional te ahengjeve të ndryshme, si dasma,syneti, ditëlindje, përvjetore, koktele te ndryshme etj.

Duhet vetëm se të specifikoni numrin e mysafirëve dhe datën e preferuar dhe ne ju bëjme pregaditjen e më tutjeshme.

Në disponim kemi dy lokale Biznis 1 me kapacitet prej 600 ulëse me mundësi per ndarje ne dy pjese dhe Biznis 2 me kapacitet prej 410 ulëse.Kurse 25 kamarier profesional janë gjithmonë në disponim për shërbim kualtitativ dhe profesional te mysafirëve tuaj.

Rr. Resenska Nr. 1
1000
Lagja Çair
Shkup
Agim Ismaili
072 611 119
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis
 • Restaurant Biznis

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Biznis