Restorant Burimi Tre

Featured Listing
Restorant Burimi Tre
Restorant Burimi Tre
Specialitete nga pashku i freskët qe e kultivojmë vetë, gjithashtu mish në zgarë dhe pjata të ndryshme nga kuzhina jonë tradicionale.

Restorant me një teracë të gjerë që shtrihet buzë lumit Vardar që nga burrimi i tij ku mund ti shihni dhe zgjedhni peshqit që dëshironi tju pregatisim. Një bukuri natyrore për të kaluar çaste relaksuese larg zhurmes së qytetit dhe thithni ajrin e pastër përderisa shijoni ushqim të shëndetshëm. Përballë e kemi hotelin luksoz, gjithashtu të ndërtuar me gurë që ti përshtatet ambientit të bukur malor. Ju Mrëpresim!

Vrutok
Afër burimit të Lumit Vardar
Gostivar
+389 42 215 581
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre
 • Restorant Burimi Tre

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Burimi Tre