Restaurant Garden

Featured Listing
Restaurant Garden
Restaurant Garden
Menuja është e pasur dhe ushqimet e freskëta. Shefi ynë me përvojë bashkon më së miri cilësinë e ushqimit me delikatesën dhe elegancën e servirjes në pjatë. Kemi krijuar ambient shumë tërheqës me çmime jo shumë të larta, por gjithmonë pa harruar faktin që jemi një restorant Elitë dhe njekohesisht edhe restorant Popullor.

Restaurant Garden posedon në një ambient të ngrohtë e mikpritës, ku ju ndiheni si në shtëpinë tuaj. Ai u bë shumë shpejt dhe vazhdon të jetë një nga më të preferuarit në Shkup, sepse gatimet tona bazohen në traditën e kulinarisë shqiptare dhe asaj mesdhetare.
Tarraca e jashtme me një kapacitet të përafërt prej 150 personash që shndërrohet në vendin perfekt të freskisë, bukurisë dhe qetësisë gjatë verës. Garden është vend i mrekullueshëm për të ngrënë apo për të pirë që kombinon atmosferën intriguese me ushqimin e shijshëm. Qëllimi ynë nuk është thjesht cilësia e ushqimit, por edhe shërbimi cilësor e çmime shumë të mira. Ne dimë të kombinojmë me njëra-tjetrën larminë e Menusë, atmosferën gazmore, ambjentin e këndshëm si dhe stafin miqësor me qëllim që të krijojmë terrenin e duhur për të arritur qëllimin tonë që është kënaqësia e klientit.

Gjorce Petrov -Shkup
Afer Makeptrol pompes se benzines
Shkup
+389 0 78239711
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden
 • Restaurant Garden

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Garden